Съвети за футболни залагания – Ново бързо ръководство за спортни залагания за разбиране на футболните залагания

By | 24 elokuun, 2022

Ако спортният тотализатор е зает с действие, трябва да е футболен сезон. Независимо дали става въпрос за NFL или NCAA, действието на футболните залагания е бързо и яростно през сезона. За новия спортен залагащ може да изглежда малко объркващо, но футболните залагания всъщност се свеждат до два вида – залагане на живо и предварително залагане.

Футболни залагания – залагания на живо

Това е работният кон за всеки печеливш футболист. Честен залог просто означава, че залагате на футболен мач. Ако залагате на повече от една игра на един и същ билет, това е равенство и ще говорим за това след минута.

Когато правите футболен залог на живо, можете да залагате на една страна или на общата сума. Просто казано, когато залагате чифт, вие „избирате страна“ в играта. Например, да кажем, че New England Patriots играят срещу Seattle Seahawks. Ако ще залагате на отбор, ще залагате или на Патриотите, или на Сийхоукс.

Всяка игра има общ брой точки (с изключение на NCAA футбол, който е повечето игри). Това е сумата от точките, отбелязани между двата отбора. Когато залагате обща сума, вие залагате под или над тази обща сума. Например, да кажем, че общата сума е 47 и вие поемате. За да спечелят, и двата отбора трябва да се комбинират за 48 или повече точки (47 ще бъде тласък, което означава, че получавате залога си обратно).

Футболни залагания – Paralays

Добре, значи знаете за директните залози, при които залагате само на едно нещо на билет. Когато искате да заложите на повече от едно нещо, това е събмишън. Можете да залагате на 2 – 20 неща (в зависимост от спортната борса).

Например, да кажем, че залагате на Seahawks и над общата сума на вашия билет. Това ще бъде мач за 2 отбора (въпреки че технически има само един отбор в него).

Колкото повече артикули поставите на билета, толкова повече пари ще спечелите, ако всички улучят. Разбира се, колкото повече артикули има на билета, толкова по-трудно е да спечелите.

С направените залози всичко или нищо. Ако изборът е неуспешен, билетът е мъртъв. Някои спортни залози ще имат специални оферти за подход, но това е много рядко.

Ако започнете да залагате на футбол чрез билети за ранно записване, можете да видите „тийзъри“, които са билети за ранно записване с добавени точки за вас. Например, вместо да вземете Packers -10, можете да ги вземете на -3. Разбира се, изплащанията са малко по-малко, тъй като рискът е сведен до минимум.

Футболните залагания са страхотни и няма нищо по-добро от това да спечелите спортния тотализатор с голям печеливш билет. Правя футболни залагания на живо и паралеи през целия сезон. Очаквам с нетърпение футболните сезони на NFL и NCAA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *